LUNCH 12:00 - 16:00
Bourgondisch
Soep
kleintje of groot
LUNCH 12:00 - 16:00
Broodsnedes
wit/bruin
-
Holtkamp kaaskroketten 14
Twee kaaskroketten op broodsnedes met mosterd-mayonaise
-
Holtkamp kalfskroketten 14
Twee kalfskroketten op broodsnedes met mosterd-mayonaise
-
Kip kerrie 15
goedgevulde kip kerrie salade
-
Tonijnsalade 15
Frisse tonijnsalade met augurkjes en kappertjes
-
Geitenkaas 16
De lekkerste van de Betinnehoeve met spekjes, noten en druiven
-
Carpaccio 16
Rundercarpaccio met Peccorino en balsamico
-
Ouderwetsche bloedworst 16
Broodsnede met bloedworst, spek, gekarameliseerde appeltjes en appelstroop
-
Gekruid gehakt 17
Ouderwetsche combinatie van gekruid gehakt, tomaat, ui en champignons
salades
geserveerd met brood
Ei
uitsmijter op wit of bruin desem
3 - gangen keuze menu 42,50
hoofdgerechten
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met vers gesneden friet met mayonaise. Om verspilling te voorkomen serveren wij op verzoek een salade.
Nagerechten
VOORGERECHTEN a la carte
-
Desembrood 7,5
Desembrood met drie smeersels
-
Klassieke Carpaccio 15
Rundercarpaccio met rucola, truffelmayonaise en Pecorino
-
Bloedworst en appeltjes 16
Ouderwetsche bloedworst van slagerij Gijssel met gekarameliseerde appeltjes
-
Salade Bettine Geitenkaas 16
Lauwwarme geitenkaas met druiven, spek en noten op een frisse salade
-
Kaas kroketten 16
Kroketjes met gefrituurde peterselie en mosterdmayonaise
-
Garnalen kroketten 17
Kroketjes met gefrituurde peterselie en remouladesaus
-
Vitello Tonato 17
Fijne plakjes mals kalfsvlees met een zachte tonijnsaus. Deze maken van vitello een ouderwetsche klassieker
Soepen
Hoofdgerechten
-
Ouderwetsche Beenham 27
Bourgondisch hammeke uit de oven met een honing-tijm saus
-
Rundersteak 31
Gebakken biefstuk met saus naar keuze; Stroganoff - Pepersaus - Gebakken champignons
-
Visch 31
Gebakken kabeljauw, gamba's in een saus van garnaaltjes en zeekraal
-
Gamba's 28
Vijf grote gamba's met knoflook, ui en tomaat "ongepeld"
-
Noorse Zalm 27
Op de huid gebakken, geserveerd op een bedje van prei en witte wijnsaus
-
Tagliatelle paddenstoelen 24
Romige pasta met paddenstoelen, verse rucola en Pecorino
-
Provençaalse groentestoofpotje 23
Een smaakvolle combinatie van aardappel en groenten, gestoofd met mediterraanse kruiden.
-
Asperge a la Flammande 28
Klassieker in België! Asperges met botersaus, krielen, ham en een eitje
-
Salade Bettine 21
Geitenkaas van de Bettinehoeve, druifjes, spek en noten
-
Confit de Canard 32
Geniet van deze `Ouderwetsche klassieker! Traditioneel gekonfijte eendenbout geserveerd a la l"Orange
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met vers gesneden friet met mayonaise - Om verspilling te voorkomen serveren wij op verzoek een salade
Nagerechten
-
Coupe Bailey's 9
Geserveerd met mokka-ijs, saus van Bailey's en slagroom
-
Brusselse wafel 9
Geserveerd met aardbeien, vanille-ijs en slagroom
-
Dame Blanche 9
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom
-
Coupe aardbei 9
Heerlijke coupe met verse aardbeien, banketbakkersroom, crumble en gebrand eiwitschuim
-
Kaasbordje 12
Vier kaasjes geserveerd met appelstroop en rozijnenbrood
-
Espresso Martini 9,5
Klassieke cocktail met tonen van Vanille - Koffie - Vodka